ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα Fiat Panda κάνει ρεζίλι ένα Land Rover [vid]

Δείτε ένα Land Rover να μην μπορεί να ανέβει μια παγωμένη ανηφόρα. Και ένα Panda να το κάνει ρεζίλι… των χιονιών!

Ο οδηγός του Land Rover μάταια προσπαθεί να ανέβει την ανηφορική στροφή αφού οι τροχοί γυρίζουν και τα λάστιχα δεν βρίσκουν πρόσφυση. Πίσω του ακολουθεί ένα ταπεινό Fiat Panda που ντροπιάζει το πανάκριβο SUV κορνάροντας του για να περάσει από δίπλα του. Αξιοσημείωτο είναι πως το τετρακίνητο Panda περνά από το εσωτερικό απάτητο μέρος της στροφής.

Όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ένα καλό εκτός δρόμου αυτοκίνητο δεν το κάνουν τα πάμπολλα ηλεκτρονικά συστήματα και η σοφιστικέ τετρακίνηση. Προφανώς, το Land Rover προδόθηκε τόσο από το βάρος του, όσο και από το γεγονός πως δεν φορούσε «χειμερινά» λάστιχα, όπως το φιατάκι.

Διότι πάγο και στο χιόνι πιο βασικό ακόμη και από την τετρακίνηση είναι να υπάρχουν τα σωστά ελαστικά με την πιο μαλακή γόμα ώστε να μην κοκαλώνουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και να βρίσκουν πρόσφυση. Δείτε εδώ ένα χρήσιμο άρθρο για την οδήγηση στο χιόνι και στο κρύο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!