NEA

Η Alfa Romeo Brennero θα αντικαταστήσει την MiTo

H Brennero (Μπρέννερο) θα είναι το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Alfa Romeo και φυσικά θα είναι ένα SUV. Από το 2023.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως ο αντικαταστάτης της MiTo θα είναι ένα SUV και τώρα μάθαμε και την ονομασία που βασίζεται σε μία μικρή πόλη κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και προέρχεται από το γνωστό Brenner Pass των Άλπεων. To λανσάρισμα της Brennero αναμένεται μετά της Tonale, δηλ. σε 2-3 χρόνια.

H Brennero που θα τοποθετείται κάτω από την Tonale και την Stelvio πιθανότατα να βασίζεται σε πλαίσιο του ομίλου PSA και συγκεκριμένα στο CMP. Κάτι που σημαίνει πως πέρα από τις υβριδικές εκδόσεις θα δούμε και τουλάχιστον μια ηλεκτρική πάνω στην eCMP.

Το εργοστάσιο παραγωγής θα είναι το ριζικά αναβαθμισμένο στο Tychy της Πολωνίας, εκεί όπου κατασκευάζονται τα Fiat 500, Abarth 500 και Lancia Ypsilon. Την είδηση επιβεβαίωσαν και πολιτικά πρόσωπα της πολωνικής κυβέρνησης αποκαλύπτοντας πως εκεί θα κατασκευάζονται και τα επόμενα SUV των Fiat και Jeep.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!