NEA

Lancia Delta S4: H ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Οι οπαδοί της εμβληματικής Lancia δεν παύουν να ελπίζουν και οι εξπέρ στην επεξεργασία εικόνας να δημιουργούν.

Η Lancia συνεχίζει να υπάρχει έστω και με ένα μοντέλο, την Ypsilon. Και μετά την συγχώνευση της FCA με την PSA ακούγονται όλο και περισσότεροι ψίθυροι για την επιστροφή της μάρκας. Αλλά αποκλειστικά με ηλεκτρικά μοντέλα και κάτι που θα μπορούσε να γίνει θεωρητικά μέσα στη τρέχουσα δεκαετία.

Ακόμη και έτσι οι φίλοι της εταιρίας θα ήθελαν να δουν να επιστρέφει μια Delta στους δρόμους. Ένας από αυτούς είναι και ο Sebastiano Ciarcia, o οποίος επέλεξε να αναβιώσει ψηφιακά την αγωνιστική εκδοχή Delta S4 με ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει κινητήρα και τετρακίνηση σε ένα.

Και όπως μπορείτε να δείτε το έχει καταφέρει με αρκετή επιτυχία εκμοντερνίζονται το βασικό καλούπι σε ένα σχήμα που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους. Έστω και αν δεν υπάρχει καν κάποιο υβριδικό σύστημα παρά μόνο ηλεκτρικά μοτέρ αντί για κινητήρα καύσης. Διότι μόνο έτσι θα μπορούσε να έχει νόημα η επιστροφή ενός σήματος που έχει συνδεθεί από την σκόνη των ράλι με την φινέτσα και την πολυτέλεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!