ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτή η Ferrari θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο του Φρανκενστάιν

Πρόκειται για μια από τις πιο ιερόσυλες μετατροπές που έχουν γίνει ποτέ σε μία Ferrari. Για την περίσταση σε μια F412 με καρότσα «αγροτικού».

Η Ferrari 412 Pick-Up είναι μια και μοναδική στο είδος της προκαλώντας την απέχθεια κάθε petrolhead. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να είχε στο νου του ο Βρετανός που είχε την ιδέα να καταντήσει έτσι μια Ferrari. To πιο πιθανό είναι πως αφότου την αγόρασε διαπίστωσε πως δεν άξιζε τα χρήματα για να την ανακατασκευάσει και να επιδιορθώσει τον V12 των 4,9 λίτρων.

Έτσι, τον αφαίρεσε εντελώς και βρήκε έναν παλιό V8 της Chevrolet βγάζοντας πάνω από το καπό τα «ρουθούνια» του για να αναπνέει καλύτερα. Μετά από αυτή την πρώτη μεταμόσχευση οι επόμενες επεμβάσεις ήταν ακόμη πιο βαθιές. Έτσι, αφαιρέθηκε το πίσω μέρος της οροφής μαζί με τα πίσω καθίσματα για να δημιουργηθεί μία καρότσα με ξύλινη επένδυση.

Τώρα, αυτό το πολύ παράξενο αυτοκίνητο πωλείται και απευθύνεται σε εξίσου παράξενους συλλέκτες με ιδιαίτερα γούστα και προτιμήσεις. Το σίγουρο είναι πως κάποιος θα βρεθεί να δώσει περίπου 23.000 ευρώ για να την αποκτήσει μέσω της δημοπρασίας από τον οίκο Bonhams. Εσείς θα σκεπτόσασταν ποτέ να αγοράσετε αυτό το έκτρωμα;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!