NEA

Η μεγαλύτερη κόντρα του κόσμου [vid]

To αμερικανικό MotorTrend διοργανώνει κάθε χρόνο μια κόντρα από πολλά και διάφορα supercars που μάχονται στο κλασικό «τετρακοσάρι».

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη μέτρηση στην Αμερική όπου καταγράφεται η επιτάχυνση από στάση για το 1/4 του μιλίου (δηλ. 0-400 μέτρα) καθώς και η ταχύτητα εξόδου. Κάτι ο κορωνοϊός, κάτι το στενό του αεροδρομίου που χρησιμοποιήθηκε και τα φετινά αυτοκίνητα δεν διαγωνίστηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, όπως παλιότερα.

Έτσι, στη φετινή κόντρα για το ταχύτερη supercar της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε για 10η φορά υπήρχαν κόντες ανα ζεύγη και ο νικητής προχωρούσε στον επόμενο γύρο. Η τελική οκτάδα ήταν η εξής: Porsche 911 Turbo S, Ferrari F8 Tributo, Lamborghini Huracán Evo, Ford Shelby Mustang GT500, Chevrolet C8 Corvette, Porsche Cayenne Turbo Coupe, Acura NSX, RAM 1500 TRX.

Και αν δεν έχετε την υπομονή για να δείτε το βίντεο, τότε μπορείτε στην παρακάτω εικόνα να δείτε την κατάταξη.

Πηγή: MotorTrend

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!