ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απολυμένος εργάτης της Mercedes διέλυσε με μια μπουλντόζα πάνω από 50 βαν!

Τα πάντα κυλούσαν ήρεμα εδώ και 40 χρόνια στο εργοστάσιο της Daimler στην Vitoria της Ισπανίας.

Μέχρι που μία ημέρα πριν τελειώσει το 2020, έδρασε ένας πρώην 38χρονος εργάτης που είχε απολυθεί από το συγκεκριμένο εργοστάσιο το 2017(!). Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή κίνητρά του, αλλά προφανώς ο πρώην εργάτης της Mercedes να «θόλωσε» πριν τελειώσει ο χρόνος και να αποφάσισε να εκδικηθεί.

Έτσι, κατάφερε να μπει στο χώρο αναμονής των καινούργιων ετοιμοπαράδοτων βαν της Mercedes και με όπλο μια μπουλντόζα χτυπούσε με μανία ότι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, το Caterpillar το είχε κλέψει από μια οικοδομή που απείχε 21 χιλιόμετρα και στην διαδρομή προκάλεσε και οδικές ζημιές αφήνοντας υποψίες πως ήταν και μεθυσμένος.

Αφού το οδήγησε μετά τα μεσάνυχτα κατάφερε να περάσει την πύλη που εκείνη την ώρα οι πάντες ήταν χαλαροί και τα πάντα υπολειτουργούσαν. Φτάνοντας στο χώρο αποθήκευσης υπήρχαν περίπου 70 V-Class και Vito. Πριν η ασφάλεια τον «αφοπλίσει» ο δυσαρεστημένος εργάτης κατάφερε να καταστρέψει πάνω από 50 αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιά πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!