NEA

Χωρίζουν οι δρόμοι της Ford και του Ken Block [vid]

Μετά από κάτι παραπάνω από μια δεκαετία η συνεργασία του Αμερικανού φαντεζί οδηγού αγώνων με την Ford ολοκληρώθηκε.

«Η συνεργασία μου με την εταιρεία που κατασκεύασε το φορτηγάκι που είχε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στη Ford για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης ανυπομονώ για ένα 2021 χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις και με τη δυνατότητα να απλώσω λίγο παραπάνω τα φτερά μου για άλλα νέα παιχνίδια».

Αυτά ήταν τα λόγια του Ken Block για τη συνεργασία του με την Ford που είχε ξεκινήσει από το Gymkhana 3 φτάνοντας μέχρι το Gymkhana 10 που έχει φτάσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο views στο YouTube. Μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα όπως και το σόου που πρόσφερε ο Αμερικανός μέσα από εντυπωσιακές σκηνές κάνοντας διάφορα τρελά και παλαβά. Στο πιο πρόσφατο Gymkhana βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ο «αντικαταστάτης» του, ο Travis Pastrana.  

Έτσι ο διάσημος οδηγός αγώνων, drifter, youtuber, με συμμετοχή και στο WRC με την Ford, παρουσίασε το τελευταίο βίντεο της σειράς «Hoonicorn vs the world», στο οποίο πρωταγωνιστεί η τετρακίνητη Mustang Hoonicorn. Ένα θηρίο 1.400 ίππων με ψεκασμό μεθανόλης, είναι μαζί με το F-150 Hoonitruck τα αγαπημένα του Block και είχαν σχεδιαστεί ειδικά για τα Gymkhana. Μάλιστα η Ford και ο επικεφαλής της μάρκας Jim Farley τιμά αυτή την πετυχημένη συνεργασία μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές,.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button