ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποια ήταν η σκηνή των 25 εκατομμυρίων στο Fast and Furious; [vid]

Τόσο κόστισε μία μόνο σκηνή από το Fast Five, όσο δηλαδή το μπάτζετ που διαθέτουν πολλές άλλες ταινίες για όλο τους το περιερχόμενο!

Το Fast And Furious είναι μια από τις ακριβότερες και πιο εντυπωσιακές σειρές ταινιών με αυτοκίνητα (και όχι μόνο) που ξεκίνησε το 2000 και του χρόνου αναμένεται να δούμε την ένατη παραγωγή. Μέχρι να δούμε τι νέο μας επιφυλάσσει ο Toretto και η παρέα του η σκηνή με το τρένο της 5ης ταινίας παραμένει μια από τις ακριβότερες και κόστισε συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτή τη σκηνή συμμετείχαν 12 ρέπλικες της Corvette Grand Sport Roadster του 1963 που για λόγους κόστους οι 5 δεν είχαν καν κινητήρες αφού θα καταστρέφονταν στα γυρίσματα. Τα οποία έγιναν στην Καλιφόρνια, την Ατλάντα και την Αριζόνα όπου η παραγωγή κατασκεύασε το δικό της τρένο και τη δική της σιδηροδρομική γραμμή που ξεπερνούσε το χιλιόμετρο.

Εκείνη την εποχή η συγκεκριμένη ταινία με αυτή την σκηνή είχε ξεφύγει αρκετά από τις κλασικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα. Είχε αποφέρει έσοδα 626 εκ. δολάρια όταν το κόστος της ήταν στα 125. Για την ιστορία να πούμε πως από την ντουζίνα των Corvette επιβίωσαν τρεις λειτουργικές κινητήρα 460 ίππων και κομμάτια από Corvette C3. Τέλος, να πούμε πως το μεγαλύτερο ever τζίρο έχει κάνει το Fast and Furious 7 με 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!