ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο γρήγορα μπορεί να παγώσει το νερό όταν πέσει πάνω στο παρμπρίζ; [vid]

Δείτε σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στους -20 βαθμούς Κελσίου πόσο γρήγορα πάγωσε το νερό πάνω στο κρύσταλλο!

Όπως θα δείτε στο πρόσφατο βίντεο ένα αυτοκίνητο κινείται σε έναν αυτοκινητόδρομο στα βόρεια της Κίνας, συγκεκριμένα στην Shenyang της περιοχής Liaoning. Οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι πραγματικά πολικού ψύχους και ο οδηγός το αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι όταν περνά με φόρα ένα μαύρο SUV από δίπλα και μέσα από ένα νερόλακκο.

Η λογική και άμεση αντίδραση του οδηγού είναι να ενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες για να απομακρύνουν το νερό που πέφτει πάνω στο παρμπρίζ. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει καν αφού το απλωμένο νερό παγώνει και κρυσταλλώνει πάνω στο κρύσταλλο μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τον οδηγό, χρειάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και χρησιμοποιώντας μία πιστωτική κάρτα ως ξύστρα χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο για να απομακρύνει τον πάγο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!