ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άφησε την Ferrari του για πλύσιμο και την βρήκε… λαμπίκο!

Η άτυχη Ferrari 812 Superfast που βλέπουμε στις φωτογραφίες εντελώς κατεστραμμένη ανήκει στον τερματοφύλακα της Ιταλικής ομάδας Τζένοα, Φεντερίκο Μαρκέτι. 

Ο ποδοσφαιριστής άφησε την Ferrari του για πλύσιμο σε ένα κοντινό στο γήπεδο σημείο και πήγε στην προπόνηση, περιμένοντας να την πάρει πίσω όταν θα τελείωνε.Όμως τα κλειδιά της πανέμορφης Ferrari βρέθηκαν προφανώς σε εντελώς ακατάλληλα χέρια, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος του πλυντηρίου που είχε αναλάβει να την πάει πίσω να την καταστρέψει σχεδόν ολοκληρωτικά και μαζί 5 ακόμα αυτοκίνητα.

Το μόνο καλό από όλη αυτή την καταστροφή είναι ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Από εκεί και πέρα των 300 χιλιάδων ευρώ αυτοκίνητο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές που θα κοστίσουν πολύ να επισκευαστούν, αν τελικά επισκευάζονται.

Ο Μαρκέτι πάντως φάνηκε αρκετά ψύχραιμος στις αναρτήσεις του στα social media λέγοντας ότι το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει στα μάλλον ειρωνικά σχόλια που γέμισαν τον λογαριασμό του. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!