ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύετε πως είναι ένα γκαράζ αξίας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια [vid]

Το γκαράζ ενός πολυεκατομμυριούχου θυμίζει περισσότερο διαστημόπλοιο παρά χώρο στέγασης υπεραυτοκινήτων συνολικής αξίας πάνω από 30 εκ. δολάρια.

Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματία Manny Khoshbin έχει ένα τεράστιο πάθος: τα supercars! Και επειδή έχει πλέον αποκτήσει πάρα πολλά έχει κατασκευάσει έναν ειδικό μεταμοντέρνο χώρο με απέριττο ντιζάιν που θυμίζει κάτι από πλατφόρμα διαστημόπλοιου. Εκεί φιλοξενούνται πανάκριβα αυτοκίνητα όπως McLaren, Bugatti, Pagani, Ferrari, Lamborghini, Mercedes κ.α. με όλες τις ηλεκτρονικές ανέσεις και τα τελευταία συστήματα φύλαξης με λέιζερ, αισθητήρες, κάμερες κ.α.

Ο συμπαθής 50χρονος Ιρανός που ζει στην Καλιφόρνια κρύβει μια ιστορία σαν παραμύθι αφού ξεκίνησε να πουλάει φιστίκια, μέχρι να μαζέψει χρήματα και να ανοίξει ένα σούπερ μάρκετ. Κάπως έτσι ξεκίνησε η αλυσίδα K-Mart και τα εκατομμύρια να βγαίνουν με την σέσουλα (τα περισσότερα εδώ και χρόνια από την κτηματομεσιτική του επιχείρηση που ξεπερνά τα 450 εκ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes). Κάτι που δεν κρύβει σε καμία περίπτωση ο Manny που κάνει και αρκετές δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button