NEA

Πολύς ο κόσμος και στις εκθέσεις αυτοκινήτου!

Με το δεξί φαίνεται πως μπαίνει η αγορά αυτοκινήτου για το 2021, αν κρίνουμε από τον κόσμο που εισέρχεται στις εκθέσεις αυτοκινήτων από χθες που ουσιαστικά επανεκκίνησε και το λιανικό εμπόριο.

Αν και οι εκθέσεις αυτοκινήτου λειτουργούσαν στη διάρκεια του απαγορευτικού, από χθες που άνοιξε το λιανεμπόριο, οι εκθέσεις αυτοκινήτου στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα, πάντα σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα σε αυτές.

Από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου πληθώρα εκθέσεων αυτοκινήτων λειτουργούν και προσφέρουν προς πώληση τα προϊόντα τους στους καταναλωτές της Πρωτεύουσας, τα μηνύματα χθες και σήμερα είναι αισιόδοξα.

«Τόσο κόσμο είχαμε να δούμε πολύ καιρό στις εκθέσεις μας σημειώνει στο caroto.gr πωλητής ευρωπαϊκής φίρμας». Βέβαια, από το σαλόνι μέχρι το ταμείο… ο δρόμος είναι μεγάλος και τα πρώτα σημάδια για την πορεία της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου θα αποτυπωθούν στους πίνακες πωλήσεων του μηνός Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Oι εκθέσεις αυτοκινήτων λειτουργούν με όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και φυσικά η εξυπηρέτηση είναι υψηλού επιπέδου. Οι περισσότερες εταιρίες, μάλιστα προωθούν πληροφορικά φυλλάδια, προσφορές, αναλυτικό έντυπο πώλησης αυτοκινήτου και ηλεκτρονικά, ώστε ο καταναλωτής με την επίσκεψη του να είναι ενημερωμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Σε κάθε περίπτωση μία επίσκεψη σε μια έκθεση αυτοκινήτου, είναι μία καλή ψυχοθεραπεία!!!

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!