NEA

Το Lucra LC470 Roadster είναι μια υπέροχη σπορ κατασκευή

Στον μαγικό κόσμο των υπερκατασκευών υπάρχουν και ανεξάρτητοι μικροί παίχτες που κάθε άλλο παρά ασήμαντους μπορεί να θεωρήσει κανείς.

Πάρτε για παράδειγμα το πανέμορφο roadster της Lucra, μίας εταιρίας που ιδρύθηκε το 2006 από τον Luke Richards. Από μικρός που μεγάλωσε στην Ευρώπη το όνειρο του ήταν να φτιάξει το δικό του supercar. Κάτι που κατάφερε με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως μπορούμε να δούμε, μετακομίζοντας ως έφηβος στις ΗΠΑ.

Το LC470 Roadster βασίζεται σε ένα custom-made πλαίσιο από ανθρακονήματα και σχεδιαστικά συνδυάζεται το βρετανικό κλασικό στοιχείο με μια υπέροχο ρετρό αύρα. Υπάρχουν τρεις επιλογές στους κινητήρες: με τον V8 6.3 της Mercedes-AMG, με τον LS3 V8 6.3 V8 ή τον LS7 7.0 V8 V8 της GM.

To αυτοκίνητο που βλέπετε είναι με τον 7λιτρο, αποδίδει 750 άλογα και συνδυάζεται με πεντάρι μηχανικό κιβώτιο. Όσο για τις επιδόσεις, χάρη στο καθαρό απόβαρο των 907 κιλών η διαδικασία του 0-96 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 2,5 δευτερόλεπτα με την τελική να φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.

Το εντυπωσιακό είναι πως το Lucra LC470 Roadster που βλέπετε (με 14.500 χιλιόμετρα στο κοντέρ) δεν είναι ένα πυροτέχνημα αλλά το υπ’ αριθμόν #62 αυτοκίνητο από τα συνολικά 63 που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Το γαλάζιο που βλέπετε έρχεται ως είδηση αφού θα δημοπρατηθεί στις 23 Ιανουαρίου από την WorldWideAuctioneers, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!