NEA

Κάπως έτσι θα είναι στο μέλλον τα ταξί στο Λονδίνο [vid]

Η κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού PriestmanGoode παρουσίασε τo δικό της όραμα για το μέλλον των αυτόνομων οχημάτων οδήγησης στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Το New Car for London είναι μια ιδέα για το πως θα μπορούν να είναι οι μεταφορές του μέλλοντος, χωρίς οδηγό φυσικά! Ο πρόεδρος του PriestmanGoode Paul Priestman εξηγεί ότι: «…τα αυτόνομα οχήματα βρίσκονται στο επίκεντρο της μελλοντικής κινητικότητας σημειώνοντας ότι τα μελλοντικά οχήματα θα μπορούσαν να μοιάζουν με χώρους που εστιάζουν στη χαλάρωση. Τα μελλοντικά οχήματα θα μπορούσαν να μοιάζουν με πολυτελείς σουίτες».

Με γνώμονα την εμπειρία της PriestmanGoode στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, το νέο αυτοκίνητο για το Λονδίνο συνδυάζει απλές γεωμετρικές μορφές με γωνιακές λεπτομέρειες εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική του Λονδίνου. Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται, οι εσωτερικοί χώροι συνδυάζουν το παραδοσιακό και σύγχρονο Λονδίνο. Το νέο αυτοκίνητο για το Λονδίνο είναι το δεύτερο του PriestmanGoode αυτόνομη ιδέα οχήματος, ακολουθώντας το όχημα Dromos παρουσιάστηκε το 2020, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button