ΑΓΩΝΕΣ

WRC – Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ποδαρικό με νικητή τον Sebastien Ogier!

Στις χιονισμένες και εξαιρετικά παγωμένες ειδικές του Μόντε Κάρλο ο Γάλλος με το Toyota Yaris WRC κινήθηκε πιο γρήγορα και πιο προσεκτικά από τους υπόλοιπους.

Αυτή ήταν η 50η νίκη στο WRC με ρεκόρ 8 νικών στο Monte Carlo για τους Ogier και Ingrassia. Μαζί με τους κατακτητές του πρώτου ράλι της χρονιάς, ανέβηκε ένα ακόμη Yaris WRC, αυτό του Elfyn Evans. Τρίτος τερμάτισε ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 WRC και αφού ευνοήθηκε από το κλατάρισμα που είχε ο Rovanpera.

Ιδιαίτερα άτυχος με τα κλαταρίσματα ήταν ο Ott Tanak σε δύο συνεχόμενες ειδικές και έχοντας μια ρεζέρβα. Οπότε βγήκε εκτός μάχης με το βάρος της συγκομιδής βαθμών να πέφτει στον Sordo που τερμάτισε πέμπτος.

Από το πρώτο ράλι της χρονιάς βλέπουμε πως η Toyota Gazoo Racing ξεκινά δυνατά με την Hyundai να πρέπει να βελτιωθεί στα σημεία και να είναι γενικότερα πιο προσεκτική, αν θέλει φέτος να πάρει κάτι παραπάνω από το πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Αξιοσημείωτο είναι πως αρκετοί οδηγοί είχαν ποινές 5 και 10 δευτερολέπτων επειδή σε κάποια σημεία «έκοψαν» δρόμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο ράλι του Μόντε Κάρλο, εδώ η βαθμολογία. Αν όλα πάνε καλά ελέω πανδημίας το επόμενο ράλι έχει προγραμματισθεί για την Φινλανδία στις 26-28 Φεβρουαρίου.


Η ελληνική συμμετοχή του Νίκου Παυλίδη με το Peugeot 208 Rally4 ήταν άτυχη αφού στην πρώτη ειδική της δεύτερης μέρας είχε έξοδο και ουσιαστικά στη συνέχεια τέθηκε εκτός μάχης και εκτός της πρώτης 50άδας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button