NEA

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα Opel Mokka-e και Zafira-e Life;

Στο νέο της τιμοκατάλογο η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε τις προσθήκες δύο νέων της ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μετά την ανακοίνωση των τιμών πώλησης του συμβατικού Mokka που θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του στις επόμενες εβδομάδες η Opel ανακοινώνει τις τιμές για την ηλεκτρική του εκδοχή. Συγκεκριμένα, για το Mokka-e του οποίου οι τιμές ξεκινούν από τις 34.600€ (τιμές δίχως επιδότηση) και φτάνουν έως τις 39.600€.

Το σύστημα πρόωσης του Mokka-e είναι αυτό που χρησιμοποιείται σε όλα τα ηλεκτρικά του PSA Group, δηλ. αυτό με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και την μπαταρία των 50 kWh. Το Zafira-e Life, επίσης με το ίδιο σύστημα, ξεκινά από τις 53.100€ και φτάνει έως τις 66.500€.

Opel Zafira-e Life

Υπενθυμίζεται πως το επίσης ηλεκτρικό Corsa-e ξεκινά από τις 32.500€, όπως είπαμε τιμές δίχως τις επιδοτήσεις του «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Εδώ ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Opel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!