NEA

Έτοιμο και το Hyundai Tucson N Line [vid]

H κορεατική εταιρία ανακοίνωσε και το σπορ πακέτο αναβάθμισης που κάνει ακόμη πιο δυναμικό στο μάτι το νέο Tucson.

H διάθεση της νέας έκδοσης εξοπλισμού N Line θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη και σίγουρα θα τιμηθεί από αρκετούς που θα την επιλέξουν για το νέο τους Tucson. Όπως και στην περίπτωση της R-Line του άμεσου ανταγωνιστικού VW Tiguan, έτσι και στο Tucson N Line η αναβάθμιση αφορά καθαρά σε στοιχεία εξοπλισμού με τις εκδόσεις κινητήρων να παραμένουν ως έχει σε ισχύ.

Έτσι, οι αναβαθμίσεις αφορούν στην πιο εμφατική μάσκα, στους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, στον διαχύτη πίσω με την σπορ απόληξη, στα πρόσθετα σπόιλερ, στις νέες διχρωμίες, στις νέες 19άρες ζάντες κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογο N Line ύφος με νέο τιμόνι, πεντάλ, επενδύσεις κ.α.

Προς το παρόν δεν διευκρινίζεται σε ποιες εκδόσεις κινητήρων θα είναι διαθέσιμο το πακέτο N Line, αλλά λογικά θα είναι σε όλες (ίσως με εξαίρεση την βασική έκδοση diesel). Από την βασική έως την πλήρως υβριδική και αργότερα την plug-in υβριδική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!