NEA

Σας αρέσει το ταμπλό του νέου Tesla Model S;

Η αμερικανική εταιρία προχώρησε σε μια ριζική ανανέωση του Model S με μεγαλύτερο κράχτη το φουτουριστικό τιμόνι!

Με την πρώτη ματιά το βλέμμα καρφώνεται στο… μισό τιμόνι του Model S που θυμίζει περισσότερο πηδάλιο παρά ένα κλασικό με την στρόγγυλη στεφάνη. Προφανώς, οι προδιαγραφές να επιτρέπουν κάτι τέτοιο αλλά δεν γνωρίζουμε πως αυτό θα λειτουργεί στην πράξη. Το σίγουρο πάντως είναι πως εντυπωσιάζει.

Το ίδιο μπορεί κανείς να πει και για την οθόνη αφής 17’’ η οποία εξακολουθεί να είναι τεράστια αλλά έχει αλλάξει θέση και αντί για όρθια είναι πλέον οριζοντιωμένη.

Πέρα από την οθόνη 12,3’’ που υπάρχει για τον πίνακα οργάνων υπάρχει και μια τρίτη 8’’ για τους δύο πίσω επιβάτες η οποία είναι αφής με ανάλυση 2.200×1.300 px. Εντυπωσιακή είναι και η πανοραμική οροφή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις και βελτιωμένες επιδόσεις και αυτονομίες για τις τρεις εκδόσεις Long Range, Plaid και Plaid+ του Model S. Η αυτονομία ξεκινά από τα 412 μίλια (ή σχεδόν τα 660 χιλιόμετρα) και ξεπερνά τα 520 μίλια (ή 848 χλμ.).

Τέλος, να πούμε πως ανάλογη αναβάθμιση με το ίδιο ταμπλό θα γίνει και στο Tesla Model X.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Ναι μας αρέσει πολύ, επιτέλους όχι άλλο “φουσκωμένο ” πλαστικό να λέγεται ταμπλό. Το ταμπλό να είναι σκανδιναβικού τύπου design, όπως έχει κυριαρχήσει σε όλα τα υλικά αγαθά στις μέρες μας. Έπιπλα, ακριβές ηλεκτρικές συσκευές κλπ. Ο ίδιος άνθρωπος που αγόραζε εκλεπτυσμένο design στο σπίτι του , ΙΚΕΑ κλπ, όταν αγόραζε αυτοκίνητο ήθελε φουσκωμενα πλαστικά να τον αγκαλιάσουν, κάτι παράξενο κ αντιφατικό. Συνήθεια. Ελπίζω να αλλάξει αυτή η συνήθεια κ να αγαπήσουμε το σκανδιναβικό design και στα αυτοκίνητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!