NEA

Αυτή η Porsche Panamera χρειάζεται επειγόντως τροχούς

Το άμοιρο αυτοκίνητο μπήκε στο μάτι μιας σπείρας που του απέσπασε τους τροχούς σε περιφραγμένο χώρο πάρκινγκ.

Το συμβάν καταγράφηκε κάπου στην Στοκχόλμη και μας δείχνει μια περίπτωση που οι κλέφτες σήκωσαν με γρύλους μια Panamera για να τις αφαιρέσουν τους τροχούς. Η δουλειά έγινε στα γρήγορα αφού όπως θα δείτε στον πρώτη φωτογραφία το αυτοκίνητο ακουμπά στο έδαφος με το κάτω μέρος.

Στη συνέχεια προφανώς ο ιδιοκτήτης της Panamera την σήκωσε για να βάλει δύο ευρωπαλέτες ως μια πρόχειρη λύση και μέχρι να αγοράσει τέσσερις νέους τροχούς. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως όταν έχει ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο καλό είναι να το παρκάρεις σε φυλασσόμενους χώρους ή κλειστά πάρκινγκ.

Πάντως, το κακό έχει παραγίνει με τις κλοπές αφού μια παρόμοια περίπτωση είχα δει με ένα μοντέλο Mercedes. Και μια από τις τελευταίες αδυναμίες των κλεφτών είναι η κλοπή καταλύτη. Όχι μόνο στα νέα μοντέλα αλλά ακόμη και σε Polo εικοσαετίας, όπως μπορείτε να δείτε στο αυτοκίνητο του άτυχου γείτονα στις παρακάτω εικόνες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!