NEA

H Corvette C8 απαιτεί σεβασμό για τα πρώτα 500 χιλιόμετρα

Το αμερικανικό supercar διαθέτει ένα σύστημα προστασίας του κινητήρα για τα πρώτα χιλιόμετρα και το απαιτούμενο «στρώσιμο».

Όποιος αποκτήσει μια νέα Corvette C8 δεν μπορεί με το καλημέρα να της κάνει ότι θέλει. Συγκεκριμένα, όσο και αν πατήσει τέρμα το γκάζι η ένδειξη του στροφόμετρου δεν θα ξεπεράσει τις 4.000 σ.α.λ. Αυτή η safe mode λειτουργία αποσκοπεί στην προστασία του V8 των 6,2 λίτρων και την καλή του λειτουργία μειώνοντας και τη ροπή κατά 30%.

Έτσι, ο κάτοχος μιας νέας Corvette C8 θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να διανύσει 500 χιλιόμετρα και μετά να απολαύσει το μάξιμουμ της ισχύος των 495 ίππων έως τις 6.450 σ.α.λ. και της ροπής των 637 Nm.

Με αυτό τον τρόπο η Chevrolet έχει ως στόχο να διασφαλίσει το σωστό στρώσιμο του αυτοκινήτου της και παράλληλα να προστατέψει τους ενθουσιασμένους οδηγούς που απέκτησαν την νέα τους Corvette από μια πρόωρη επίσκεψη στο συνεργείο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!