ΑΓΩΝΕΣ

Το ράλι Ακρόπολις σε αναμονή – Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του!

Πιθανότατα το ράλι Ακρόπολις να μπει στο καλεντάρι και να αντικαταστήσει το ράλι Χιλής στις 9-12 Σεπτεμβρίου. Μακάρι!

Η ΟΕΔΜΑ (Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει φάκελο με πλήρη στοιχεία αναφορικά με την περιοχή που θα φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις, εφόσον κληθεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι το 2021.

Ήδη, οι ενδιαφερόμενες Περιφέρειες έχουν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την φιλοξενία του Εθνικού μας αγώνα, γεγονός που δεικνύει τη σημασία του αγώνα στην οικονομία και στην φήμη της κάθε περιοχής.

Από την πλευρά της, η Επιτροπή έχοντας κάνει αναγνώριση ειδικών διαδρομών τόσο στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όσο και σε αυτήν της Πελοποννήσου, συγκροτεί ταχύτατα τον σχετικό φάκελο, ώστε να υπάρχουν όλα τα δεδομένα τη στιγμή που θα ληφθεί η απόφαση. Βασικός στόχος όλων παραμένει η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και σε δεύτερο χρόνο η επιλογή της περιοχής που θα φιλοξενηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση θα έχει η άποψη των ανθρώπων της FIA και του WRC Promoter, που αναμένονται προσεχώς στην Ελλάδα!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button