NEA

Η Nissan παρουσίασε στις ΗΠΑ το νέο Pathfinder

Το νέο Nissan Pathfinder θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan στις Η.Π.Α., εντός του καλοκαιριού. Δεν προβλέπεται για την Ευρώπη.

Το ολοκαίνουργιο Pathfinder του 2022 προσφέρει ένα τολμηρό, στιβαρό, πλήρως επανασχεδιασμένο εξωτερικό και ένα πολυτελές εσωτερικό, ιδανικό για τις οικογενειακές περιπέτειες.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα πολυτελή μεγάλα καθίσματα, ενώ  η νέα καμπίνα έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες.  Οι διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια απεικόνιση Head-up Display 10,8 ιντσών, ένα ψηφιακό ταμπλό 12,3 ιντσών, ProPILOT Assist με Navi-Link και στάνταρ το Nissan Safety Shield 360.

Εφοδιασμένο με τον κινητήρα βενζίνης 3,5 λίτρων  άμεσου ψεκασμού V6 και με ισχύ  284 ίππους, το νέο Pathfinder εξοπλίζεται με ένα ολοκαίνουργιο κιβώτιο 9 ταχυτήτων για ομαλή και άμεση απόκριση.

Το επίσης νέο σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4WD με επιλογέα  7 λειτουργιών  (Drive και Terrain), ενισχύει την αυτοπεποίθηση του οδηγού σε εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις,  ενώ η καλύτερη στην κατηγορία ελκτική ικανότητα με μέγιστο τους 2,7 τόνους, προσφέρει πολλές  δυνατότητες για τη μεταφορά σκαφών και ρυμουλκούμενων  φορτίων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!