NEA

Stellantis: Κοινή εξέλιξη για Alfa Romeo, Lancia και DS από το 2024!

Το 2024 θα λανσαριστούν τα πρώτα μοντέλα συμπαραγωγής με τα σήματα των Alfa Romeo, DS Automobiles και Lancia, με το καθένα να διατηρεί την δική του σχεδιαστική ταυτότητα.

Η Stellantis, η 4η μεγαλύτερη συμμαχία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία μετά την συγχώνευση των PSA – FCA, έχει ως στόχο να χτίσει την premium εικόνα της πάνω στις Alfa Romeo, DS και Lancia. Η είδηση είναι πως η Lancia ξαναζωντανεύει, η DS αποκτά νέα προοπτική και σίγουρα τα νέα δεν θα πρέπει να πολύ-αρέσουν στους Alfisti.

Οι τρεις μάρκες θα χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη και τεχνολογίες που δεν θα είναι διαθέσιμες στις υπόλοιπες πιο mainstream εταιρίες της Stellantis. Την είδηση επιβεβαιώνει προϊόντικός διευθυντής της DS σε συνέντευξη του στην Automotive News.

«Συνεργαζόμαστε με τους Ιταλούς συναδέλφους μας σε συγκεκριμένες premium κατασκευές, κινητήρες και τεχνολογίες για να διαφοροποιήσουμε τις premium μάρκες από τις mainstream. Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μέχρι τη νέα τους γενιά», δήλωσε ο Marion David στο Automotive News κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου του νέου DS 4.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!