ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μια πολύ περίεργη καταδίωξη που κράτησε έξι ώρες [vid]

Πριν από μερικές μέρες η αστυνομία των ΗΠΑ πραγματοποίησε μια από τις πιο αργές και μακρύτερες χρονιά καταδιώξεις που έχουμε δει ποτέ!

Η αμερικανική αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για έναν οδηγό που αγνόησε τον έλεγχο και που πιθανότατα οπλοφορούσε. Αρχικά το κυνηγητό ήταν όπως ένα συνηθισμένο αλλά στη συνέχεια ο οδηγός άρχισε να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα όπως ένα σκασμένο λάστιχο με το οποίο κινήθηκε για δύο ώρες.

Στη συνέχεια άρχισε να χάνει και τα υπόλοιπα λάστιχα και παρόλο που οδηγούσε με χαμηλές ταχύτητες δεν μπόρεσε να τα προφυλάξει. Τελικά κατέληξε να οδηγεί με δίχως καθόλου λάστιχα και με τις ζάντες να χαράσσουν την άσφαλτο. Μετά από αυτό το ατελείωτο χρονιά κυνηγητό χαμηλών ταχυτήτων, τελικά ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας για τα περεταίρω.

Γιατί η αστυνομία δεν έκανε την γνωστή μανούβρα που κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, την γνωστή ΡΙΤ με το χτύπημα στο πίσω μέρους του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου ώστε να αυτό να βγει εκτός ελέγχου; Ο λόγος είναι επειδή όταν είναι οπλισμένος ένας οδηγός, αυτή η πρακτική του δίνει ένα πλεονέκτημα όταν πλέον βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς. Απλά πράγματα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!