ΑΓΩΝΕΣ

F1: Ο Hamilton υπέγραψε, ο Sainz προσδοκά, ο Russell σε αναμονή…

O Verstappen θα μπορούσε να πάρει μία θέση στην Mercedes από την μεθεπόμενη σεζόν. Αφότου νωρίτερα έχει μπει στην ομάδα o Russell!

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Lewis Hamilton που θα αγωνίζεται για ένατη χρονιά με την ομάδα της Mercedes έχουν ξεκινήσει οι φήμες για την επόμενη. Η οποία θα είναι πολύ σημαντική. Αφενός θα έχουμε επιστρέψει για τα καλά στην κανονικότητα και αφετέρου θα ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί αλλάζοντας ως ένα βαθμό τις ισορροπίες.

Ο Hamilton λογικά θα πάρει και το όγδοο τίτλο του μέσα στο 2021 αφού η Mercedes θα συνεχίσει να είναι ισχυρή. Έχοντας υπογράψει ένα μονοετές συμβόλαιο με οψιόν για το 2022, ο Hamilton (o οποίος δεν έχει δικαίωμα βέτο στην επιλογή του team-mate του) ίσως από του χρόνου να έχει δίπλα του τον Russell ως μελλοντικό του διάδοχό . Και όχι τον Max Verstappen όπως έλεγαν οι φήμες.

Ο οποίος θα μπορούσε να μπει στην ομάδα της Mercedes για την σεζόν 2023 συνθέτοντας ένα δυνατό δίδυμο Verstappen – Russell. Και με την ελπίδα πως η Ferrari θα έχει φτιάξει επιτέλους ένα γρήγορο μονοθέσιο ώστε να αναδειχθούν οι τεράστιες δυνατότητες τόσο του Leclerc όσο και του Sainz. Για τον Μονεγάσκο έχουμε γράψει πως όσο αποκτά εμπειρία τόσο πιο δυνατός θα γίνεται στην πίστα.

Όσο για τον Sainz έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει τις δύο τελευταίες σεζόν με την McLaren. Φυσικά για να έχει η Scuderia ελπίδες να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα -από το 2007 με τον Raikkonen- θα πρέπει να σοβαρευτεί και να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Από του χρόνου…

Με το ρόστερ των ομάδων για το 2021 να έχει συμπληρωθεί στις επόμενες μέρες το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις παρουσιάσεις των μονοθεσίων και πιο μετά στις πρώτες δοκιμές που φέτος δεν θα γίνουν στην Βαρκελώνη, αλλά περίπου σε ένα μήνα στο Μπαχρέιν στις 12-14 Μαρτίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!