NEA

Πότε θα είναι έτοιμη η Bugatti Centodieci των 8 εκατομμυρίων ευρώ;

Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν πως θα έχουν έτοιμη του χρόνου την πρώτη από τις 10 Centodieci. Ίσως να είναι αυτή του Cristiano Ronaldo!

Κανείς δεν ξέρει για πόσο ο Ronaldo θα συνεχίσει στην Γιουβέντους ή αν τελικά θα είναι ένας από τους 10 μόλις κατόχους της Centodieci. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το πρώτο αυτοκίνητο δουλεύεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Molsheim ώστε να είναι έτοιμο να παραδοθεί του χρόνου.

Μάλιστα η Bugatti έδωσε κάποιες σχετικές φωτογραφίες με την Centodieci να είναι «γυμνή» περνώντας από διάφορα τεστ κοπώσεως και δοκιμών. Και ήδη οι μηχανικοί τεστάρουν μέχρι από την παραμικρή βίδα μέχρι τις προσομοιώσεις τους στους υπολογιστές και τις αεροδυναμικές σήραγγες. Σύμφωνα με αυτούς το νέο αμάξωμα έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

Υπενθυμίζεται πως η Centodieci των 1.500 ίππων αποτίνει φόρο τιμής στην επική EB110 στην προ τριών δεκαετιών εποχή των Romano Artioli και Giampaolo Benedini. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα 10 αυτοκίνητα είχαν ήδη καπαρωθεί πριν καν ανακοινωθούν επίσημα. Από πρόπερσι και με παράδοση το 2022. Αυτά είναι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!