NEA

Καραμπόλα με 100 αυτοκίνητα στο Τέξας λόγω της παγωμένης ασφάλτου [vid]

Ένα από τα πιο τρομακτικά τροχαία συνέβη σε παγωμένο αυτοκινητόδρομο στο Τέξας με τα οχήματα να πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο.

Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο επικράτησε μια τραγική κατάσταση με φορτηγά και αυτοκίνητα να μην μπορούν να φρενάρουν πάνω στην παγωμένη άσφαλτο και να πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα το ένα πίσω από το άλλο. Επικράτησε χάος με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν τουλάχιστον οκτώ νεκρούς και στα τοπικά συνεργεία να έχουν διακομισθεί αρκετά άτομα σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα φορτηγό να μην καταφέρνει να φρενάρει στο ελάχιστο. Για αυτό προσοχή στον παγετό που έρχεται και στον ύπουλο μαύρο πάγο που δημιουργείται πάνω στην άσφαλτο δίχως να αφήνει περιθώρια αντίδρασης του οδηγού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!