NEA

H Ford Mustang Mach-E τα βάζει με όλους και με όλα [video]

Σε δύο βίντεο με αρκετή φαντασία η ηλεκτρική Mach-E μας αντιπαραθέτει την αυτονομία της, κόντρα στην βαρύτητα και σε έναν πύραυλο!

Οι άνθρωποι της Ford αποφάσισαν να γυρίσουν δύο πρωτότυπα βίντεο για να προβάλουν την αυτονομία του ηλεκτρικού τους και να πείσουν τους επιφυλακτικούς απέναντι στην ηλεκτροκίνηση. Για αυτό υποβάλλουν το ηλεκτρικό τους σε δύο δοκιμασίες απέναντι στους νόμους της φυσικής.

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την πρώτη δοκιμασία απέναντι στη βαρύτητα. Μία ακίνητη Mustang Mach-E προσπαθεί να αποφύγει ένα τεράστιο πολυέλαιο που πέφτει από το ταβάνι.

https://youtube.com/watch?v=DkDMUT8BbB8

Εδώ η Ford προβάλλει την άμεση επιτάχυνση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την απόδοση του μέγιστου της ισχύος με το που ο οδηγός πατά το γκάζι. Για την περίσταση η Mach-E χρειάζεται μόλις 4,8’’ για το 0-100 και μόλις 3,5 στην έκδοση GT.

Στο δεύτερο βίντεο η Ford θέλει να μας δείξει πως η αυτονομία της Mach-E είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Εδώ ένας πύραυλος εκκινεί ταυτόχρονα με το αυτοκίνητο αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ο πρώτος ξεμένει από καύσιμα στην προσπάθεια του να υπερνικήσει την βαρύτητα. Όχι όμως και η «ηλεκτρικιά» Mustang που συνεχίζει με αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

https://youtube.com/watch?v=vTBaC_eGso8

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!