ΑΓΩΝΕΣ

H Red Bull συνεχίζει με κινητήρες τεχνολογίας Honda από το 2022!

Από τη συμφωνία προκύπτει η Red Bull Powertrains με την Honda να προμηθεύει κινητήρες στην Red Bull από το 2022 έως το 2025.

H φετινή σεζόν είναι η τελευταία της Honda στην Formula 1 ως κατασκευαστής κινητήρων. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία είχε τοποθετηθεί σχετικά με την παραχώρηση της τεχνογνωσίας της στην κατασκευή των συστημάτων πρόωσης από του χρόνου.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση για το πάγωμα της εξέλιξης των κινητήρων στην Formula 1 από την επόμενη σεζόν, η Red Bull Racing αποφάσισε να διατηρήσει τους κινητήρες της Honda. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι το 2025 η αυστριακή ομάδα και η αδερφή AlphaTauri θα έχουν τις ίδιες in-house μονάδες ισχύος.

Η Red Bull Powertrains θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στην Red Bull Technology Campus στο Milton Keynes, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Iάπωνες στην F1 υπήρξαν πολλοί κι ο Tsunoda ειναι ο 21ος Ιάπωνας που συμμετέχει στην F1.Κάποιοι
    από τους πιο πρόσφατους ειναι :
    Kazuki Nakajima
    Takuma Sato
    Sakon Yamamoto
    Tora Takagi
    Yuji Ide
    Aguri Suzuki
    Ukyo Katayama
    Shinji Nakano

    1. Σωστά και αν δεν κάνω λάθος μετά τον Kamui Kobayashi ο Tsunoda θα είναι ο δεύτερος Ιάπωνας που θα συμμετάσχει στη Formula 1 και ο πρώτος του πρωταθλήματος που έχει γεννηθεί στη νέα χιλιετία (δηλ. μετά το 2000).

        1. Καλησπέρα και πάλι, έχετε δίκιο δεν ήταν σαφής η διατύπωση του άρθρου που έγινε ως εξής: “Από το 2014 και μετά τον Kamui Kobayashi, ο Tsunoda θα είναι ο πρώτος Ιάπωνας που θα συμμετάσχει ξανά στη Formula 1 και ο πρώτος του πρωταθλήματος που έχει γεννηθεί στη νέα χιλιετία (δηλ. μετά το 2000)”.

          Μπερδεύτηκα και εγώ με το άρθρο επειδή το σχετικό άρθρο είναι το εξής: https://www.caroto.gr/2020/12/16/h-alpha-tauri-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-yuki-tsunoda/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button