NEA

Ποιά είναι τα supercar που πουλά από την συλλογή του ο Sebastian Vettel;

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποφάσισε να αποχωριστεί μερικά από τα παιχνίδια που διατηρεί στο γκαράζ του.

Του έπιαναν χώρο; Μήπως τα βαρέθηκε; Ότι και να ισχύει ο συμπαθής Vettel που στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Aston Martin πουλά μέσω της βρετανικής ιστοσελίδας tomhartleyjnr.com/ οκτώ από τα πολλά αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του.

Τα τρία πιο εξωτικά είναι Ferrari και πρόκειται για μία LaFerrari του 2016, μια Enzo του 2004 και μία F50 του 1996. Τα δύο πρώτα έχουν ήδη πωληθεί, δίχως να είναι γνωστές οι τιμές. Όσο για την F50 ο Vettel την είχε αγοράσει την πρώτη του χρονιά στην Scuderia το 2015 και έχει κάτι λιγότερο από 7.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της.

Προς πώληση υπάρχουν δύο ακόμη Ferrari, μία F12tdf του 2016 με μόλις 1.183 χλμ. και μια 458 Speciale που πωλήθηκε με λίγο πάνω από τα 3.000 χλμ. Πέρα από τα «φεραρικά» υπάρχει μια Mercedes SL65 AMG Black Series που του έγινε δώρο για τη νίκη του στο GP του Άμπου Ντάμπι το 2009, μια Mercedes SLS AMG του 2010 καθώς και μια BMW Z8 Roadster του 2002 που την είχε αγοράσει από τη Αμερική.

Εσείς, αν είχατε να επιλέξετε ποιο από τα οκτώ αυτοκίνητα του Vettel θα… αγοράζατε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!