ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Tiger Woods [video]

O διάσημος πρωταθλητής του γκολφ, Tiger Woods, έχασε τον έλεγχο του SUV του που βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Ευτυχώς ήταν τυχερός και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το ατύχημα έγινε έξω από το Λος Άντζελες με ένα SUV της Genesis (της πολυτελούς μάρκας της Hyundai). Tα σωστικά συνεργεί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία και μηχανήματα απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις της αστυνομίας η ζωή του 45χρονου σώθηκε λόγω της χρήσης ζώνης αλλά και της ενεργοποίησης των αερόσακων που περιόρισαν το μέγεθος του τραυματισμού του κατά το ντεραπάρισμα του αυτοκινήτου.

Ο πρωταθλητής του γκολφ μπορούσε να επικοινωνήσει, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα του. Σύμφωνα με το BBC, ο πρωταθλητής του γκολφ έχει ξυπνήσει και ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα. Ακόμα είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!