ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Που έγινε ένα μπλόκο της αστυνομίας από 45 supercars; [video]

Το μπλόκο της αστυνομίας στήθηκε το πρωινό της περασμένης Κυριακής. Στο Χονγκ Κονγκ όπου τα supercars είναι καθημερινό φαινόμενο.

Τα πρώτα τηλέφωνα έπεσαν στις αρχές μετά από παράπονα κατοίκων που είχαν ξυπνήσει από θόρυβο αυτοκινήτων που έκαναν κόντρες στον δρόμο. Η ιστορία είναι συνηθισμένη τον τελευταίο καιρό, ιδίως τη νύχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε η αστυνομία αποφάσισε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Έτσι, η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας έτσι ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτά διακρίνονται πολλά και διάφορα, όπως Lamborghini, Porsche, Ferrari, κάμποσα Nissan GT-R, McLaren και μία Mercedes AMG GT S. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και Lamborghini Murcielago SV, Aventador SV και Aventador SVJ.

To Nissan GT-R πάντως έφυγε από το σημείο με γερανό, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι έχει σοβαρές μετατροπές. Κατηγορίες για πειραγμένα αυτοκίνητα απαγγέλθηκαν σε 9 οδηγούς, ενώ όλοι αφέθηκαν να γυρίσουν σπίτια τους. Αξιοσημείωτο είναι πως στο Χονγκ Κονγκ κυκλοφορούν πλέον πάρα πολλά supercars.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button