ΑΓΩΝΕΣ

Δείτε μια Camaro με 3.500 άλογα να πετάει [video]

Οι αγώνες dragster προσφέρουν μοναδικές επιταχύνσεις αλλά και θέαμα. Όπως στην περίπτωση μιας Camaro με πάνω από 3.500 άλογα!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το αγωνιστικό του Tim Slavens είναι μια Camaro του 1969 με έναν V8 κινητήρα εξοπλισμένο με δύο μεγάλους στροβιλοσυμπιεστές των 102 mm. Και μαζί με πολλά άλλα drag φτιαξίματα η ισχύς του εκτοξεύεται πάνω από τα 3.500 άλογα ώστε να καταφέρει να επικρατήσει σε μια κόντρα που έγινε την Τετάρτη στο Georgia Motorsports Park.

Από τα πρώτα μέτρα της εκκίνησης η κόκκινη Camaro σηκώνει τους μπροστινούς της τροχούς στον αέρα. Ο οδηγός αφήνει για λίγο το γκάζι με το μπροστινό μέρος να πέφτει ξανά κάτω, αλλά όταν το πατάει ξανά τότε η Camaro αρχίζει να απογειώνεται! Αμέσως ο Slavens απασφαλίζει το αλεξίπτωτο για να επιβραδύνει το αυτοκίνητο και με τρομερή επιδεξιότητα καταφέρνει να το ισιώσει… κατά την προσγείωση!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Tim Slavens ο οποίος την αμέσως επόμενη ημέρα έκανε έναν εντυπωσιακό χρόνο, καλύπτοντας το τέταρτο του μιλίου (0-400 μέτρα) σε μόλις 3,893 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου 311,44 χλμ./ώρα. Απίστευτος!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button