ΑΓΩΝΕΣ

Formula E: Mercedes και Jaguar επικράτησαν στον διπλό αγώνα στο Diriyah

Στον διπλό αγώνα (26 και 27 Φεβρουαρίου) της Σαουδικής Αραβίας νικητές ήταν ο Nyck de Vries (Mercedes EQ) και Sam Bird (Jaguar Racing).

Στον πρώτο αγώνα στην πίστα του Diriyah η Mercedes EQ ανέβηκε το πρώτο σκαλί του βάθρου με τον de Vries, o οποίος οδήγησε προσεκτικά και σημείωσε την πρώτη του νίκη στην Formula E. Στην δεύτερη και τρίτη θέση ήταν οι Mortara (Venturi) και Evans (Jaguar).

Στον δεύτερο αγώνα o Bird της Jaguar τερμάτισε πρώτος, ακολούθησαν στο βάθρο μαζί του οι Frijns της Envision Virgin Racing και da Costa της DS Techeetach. O Vergne έχασε το βάθρο και είχε ποινή 24 δευτερολέπτων μετά την σύγκρουση του με τον da Costa, ενώ υπήρξαν και άλλες ποινές για άλλους οδηγούς.

Στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος είναι η Nyck de Vries με 32 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Sam Bird με 25 βαθμούς και ο Eobin Frijns με 22 βαθμούς. Επόμενος αγώνας στην Ρώμη της Ιταλίας στις 10 Απριλίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!