NEA

Επίσημο: Μένει Ευρώπη η Mitsubishi!

Από το 2023 η Mitsubishi θα συνεχίσει στην ευρωπαϊκή αγορά με δύο νέα μοντέλα που θα βασίζονται σε Renault καθώς και με το δικό της Eclipse Cross.

Η παρουσία της Mitsubishi στην Ευρώπη θα είναι ανασυνταγμένη αφού η νέα της γκάμα θα απαρτίζεται από δύο νέα μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και τα μηχανικά μέρη από την Renault.

Σχεδιαστικά αναμένεται να υπάρχουν ανάλογες διαφοροποιήσεις ώστε τα νέα μοντέλα να διατηρούν την ταυτότητα της Mitsubishi. Επιπλέον, θα συνεχίσει η διάθεση του νέου Eclipse Cross στην έκδοση PHEV που θα κατασκευάζεται από τους Ιάπωνες.

Αν αυτή είναι η αρχή αργότερα ίσως και να δούμε περισσότερα Mitsubishi που να βασίζονται στην πλατφόρμα CMF της Renault. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη επίσημο και αναμένουμε την επίσημη δήλωση της Mitsubishi.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!