NEA

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο για το ηλεκτρικό Toyota X Prologue

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser στοιχείο από το επερχόμενο της EV που θα κυκλοφορήσει από τα τέλη του έτους και μετά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία γύρω από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Toyota που θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα e-TNG. Πάντως, από τo teaser του concept που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, μπορούμε να υποθέσουμε πως πρόκειται για ένα SUV ηλεκτρικό με μέγεθος ανάλογο του RAV4. Και πως η έκδοση παραγωγής, λογικά θα λανσαριστεί από τις αρχές του 2022.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα έξι ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια η Toyota με κοινή εξέλιξη και συμπαραγωγή με τη Subaru. Η βάση θα είναι η ίδια με εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες για τετρακίνηση, θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο εκδόσεις μπαταριών και διαφορετικά μήκη αμαξώματος περιλαμβάνοντας κόμπακτ και μεγαλύτερα  μοντέλα.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!