NEA

To νέο Honda Civic δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το πρωτότυπο

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του Civic παραγωγής που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη στα τέλη του έτους. Στην Ελλάδα αρχές 2021.

Οι πρώτες εικόνες που μας δείχνουν την έκδοση παραγωγής του νέου Honda Civic μας έρχονται από την Κίνα και μας επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των Γιαπωνέζων πως ο σχεδιασμός δεν θα διαφέρει από το concept που είχε παρουσιαστεί για τις ΗΠΑ.

Όπως έχουμε δει και στο νέο HR-V, η Honda ακολουθεί ένα ευρύτερα αποδεκτό στιλ δίχως στιλιστικές ακρότητες και με πιο απλό ντιζάιν που προσθέτει μια premium αύρα.

Σε σύγκριση με το Prototype που είχαμε δει το Νοέμβριο υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές στο εμπρός μέρος και μόνο χαμηλότερα της μάσκας, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα είναι ελαφρώς διαφορετικά.

Προς το παρόν δε υπάρχουν εικόνες που να μας αποκαλύπτουν το εσωτερικό αλλά λογικά θα υιοθετεί το στιλ που είδαμε στο νέο Honda HR-V. Έτσι, θα δούμε μία αναβάθμιση του διακόσμου με μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment και εντυπωσιακό σε σχεδίαση ταμπλό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!