ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτό το Bentley είναι ίσως το φτηνότερο που υπάρχει

Στην Βρετανία το τρίτροχο που βλέπετε στην οθόνη σας κοστίζει λιγότερο από 500 ευρώ και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τις πρώτες τους βόλτες στην ζωή τους.

Το Bentley Trike είναι ένα παιδικό καροτσάκι με τρείς ρόδες που χρησιμεύει για την μεταφορά ενός μωρού. Έχει μια πολύ έξυπνη σχεδίαση αφού όταν το μωράκι μεγαλώσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα ποδήλατο για όταν το μωράκι αρχίζει να μεγαλώνει. Το καροτσάκι σχεδιάστηκε από την Trike και έχει και διάφορες πρακτικές θήκες, όπως αυτή στον πίσω άξονα, ψηλότερα στην λαβή, ενώ υπάρχει και κουκούλα προστασίας.

Όταν το μωρό συμπληρώσει το πρώτο του έτος το Trike διαθέτει μπορεί να γίνει ένα μικρό ποδηλατάκι. Ο γονιός μπορεί να αφαιρέσει την κουκούλα ή την μπάρα που υπάρχει για το σπρώξιμο και τον έλεγχο ή ακόμη και να βγουν οι ζώνες ασφαλείας για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Σύμφωνα με την Bentley, ανάλογα με την ηλικία μπορεί να πάρει έξι διαφορετικές μορφές, και είναι εφοδιασμένο με 12 συστήματα ασφαλείας, καθιστώντας το Trike το πιο ασφαλές παιδικό τρίκυκλο στην αγορά. Και αναμφίβολα αυτή η Bentley είναι το φτηνότερο premium όχημα για να κάνει κανείς τα πρώτα του «βήματα» στους δρόμους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!