ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έφυγε η “Βασίλισσα του Nurburgring” Sabine Schmitz [video]

Mετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία μόλις 51 ετών πέθανε μία γνωστή “περσόνα” στους φίλους των αγώνων και του αυτοκινήτου γενικά, η Sabine Schmitz.

H Schmitz έγινε γνωστή ως η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τις 24 Ώρες του Nurburgring το 1996, παίρνοντας μια ακόμα νίκη την αμέσως επόμενη χρονιά. Στην αγωνιστική της καριέρα είχε κερδίσει αρκετούς ακόμα αγώνες και τίτλους, ενώ έχοντας γεννηθεί κοντά στην φημισμένη πίστα, δέθηκε με αυτήν σε κάθε στιγμή της ζωής της. 

Μεταξύ άλλων υπήρξε και η οδηγός του Ring Taxi για πάρα πολλά χρόνια, και υπολογίζεται ότι πρόλαβε και έκανε στην σύντομη ζωή της πάνω από 30.000 γύρους στην φημισμένη πίστα.

Ήταν μία ιδιαίτερα αγαπητή προσωπικότητα ανάμεσα στους αγωνιζόμενους αλλά και στις εταιρίες αυτοκινήτων που έκαναν εξέλιξη των μοντέλων τους στο Ring, ενώ υπήρξε για κάποιο διάστημα και παρουσιάστρια στο γνωστό αυτοκινητικό show Top Gear, δίπλα στον Jeremy Clarkson. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!