NEA

Τελευταίες δοκιμές για το νέο Opel Astra

To νέο Opel Astra βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με παρόμοιο σχεδιαστικό προσανατολισμό σε σχέση με το νέο Opel Mokka, αλλά και με έντονο το πάντρεμα με το γκρουπ της PSA, το νέο Astra ξεκινά δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνιση του στα πλάνα των κατασκόπων και των μετρ στο photoshop. Έτσι, οι ειδικοί στην επεξεργασία εικόνας από την ρωσική ιστοσελίδα kolesa.ru δημιούργησαν τα δύο πρώτα σκίτσα με την δική τους, συνήθως ακριβή, εκτίμηση.

Σε αυτές τις επεξεργασμένες φωτογραφίες (πιθανότατα δεν θα απέχουν ιδιαίτερα από την πραγματικότητα) δεσπόζει η μάσκα στο εμπρός μέρος με τα επιβλητικά φωτιστικά σώματα που μοιάζουν σα να ενώνονται κατά μήκος της γρίλιας. Το υπόλοιπο σύνολο είναι αρκετά σπορ σε σημείο να θυμίζει κουπέ και ήδη μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πλέον σπορτίφ μικρομεσαία hatchback.

To… πάντρεμα με το γκρουπ PSA αναμένεται να δώσει το δικαίωμα στο νέο Astra να “φορέσει” τον τρικύλινδρο 1.2 turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 110-130 ίππων, καθώς και τον αρκετά δημοφιλή πετρελαιοκινητήρα HDi χωρητικότητας 1.500 κ.εκ.. Φυσικά, δεν θα λείπουν και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις με απόδοση 180 και 200 ίππους, γνωστές και από το Grandland X. Με αποκορύφωμα μία top έκδοση που πιθανότατα να φτάνει και τα 300 άλογα.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.caroto.gr καθώς δεν θα αργήσουν και οι επίσημες φωτογραφίες αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ολόφρεσκο Opel Astra, του οποίου το ντεμπούτο αναμένεται στα τέλη του 2021.   

Μέσα από την art σκοπιά του Kleber Silva παίρνουμε μία ακόμη πρώτη γεύση από τη νέα γενιά του Opel Astra που θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2021.

Φωτογραφίες: Kleber Silva

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!