NEA

Το M1-R είναι ένα πολύ ειδικό Hummer

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά H1 που έχουμε δει κοστίζει έως και περίπου 400.000 δολάρια. Αναμφίβολα δεν περνά απαρατήρητο από κανένα δρόμο του κόσμου και φυσικά από την .

Η τάση του restomod σε πολλά μοντέλα προηγούμενων ετών τείνει να μετατραπεί σε μόδα, μετατρέποντας ένα… απλά εντυπωσιακό μοντέλο σε εξωπραγματικό θηρίο, τόσο εμφανισιακά, όσο και σε θέματα επιδόσεων.

Τελευταίο «πείραμα» της αμερικανικής εταιρείας απόλυτων βελτιώσεων Mil-Spec, ήταν το Hummer M1-R. Όχι ότι του έλλειπε η προσοχή, αλλά η εταιρεία από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ δημιούργησε μία… πολεμική μηχανή έτοιμη να μπει στο στοίβο των εντυπώσεων και των περιπετειών για κάθε χομπίστα και life-styler.

Στο εσωτερικό παραμένει μεν η λογική της απλότητας, ενισχυμένη με πολλές καλοσχεδιασμένες δερμάτινες επιφάνειες και φινίρισμα που θυμίζει περισσότερο το σαλόνι του Ντόναλντ Τραμπ, παρά καμπίνα αυτοκινήτου παραγωγής.

Το κατακίτρινο Hummer διαθέτει μεταλλικές ενισχύσεις στο καπό, την οροφή αλλά και το πίσω μέρος με τη διχρωμία μαύρο-κίτρινο να το κάνει να μοιάζει περισσότερο σε… βασίλισσα – μέλισσα έτοιμη να κατασπαράξει οτιδήποτε πλησιάζει την κυψέλη της (λέμε και κανά αστειάκι…).

Και πως να μην το πράξει, όταν βρυχάται με τον diesel V8 χωρητικότητας 6,6 λίτρων με απόδοση 800 ίππους; Στην πραγματικότητα η Mil-Spec έχει ανεβάσει την απόδοση του εργοστασιακού Hummer κατά 300 ίππους, κάτι που θα κοστίσει βέβαια στον επίδοξο αγοραστή καμμιά… εκατοστή χιλιάδες δολάρια επιπλέον.

Απολαύστε λοιπόν το restomodded M1-R της Mil-Spec από το παρακάτω φωτογραφικό υλικό…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!