NEA

To Hyundai Staria είναι ένα space 11-θέσιο MPV

Μετά το Ioniq οι Κορεάτες έχουν υιοθετήσει μια νέα μεταμοντέρνα σχεδιαστική άποψη που περνά μέχρι και στα μεγάλα της MPV.

Το Staria είναι ένα νέο MPV που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από την φουτουριστική του σχεδίαση. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο concept car αλλά για ένα αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους έτσι ακριβώς όπως είναι.

Όπως μπορούμε να δούμε το Staria έχει μια πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση με την μάσκα να διατρέχει μια φωτεινή μπάρα από LED, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν «πιξελωτό» σχέδιο.

Ο γενικότερος όγκος έχει το σχήμα ενός μεγάλου MPV με γυάλινες επιφάνειες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μία μεγάλη οθόνη αφής 10,25’’ για το infotainment. Ο πίνακας οργάνων είναι επίσης «ελεύθερος», ενώ για την επιλογή της κίνησης υπάρχουν διακόπτες, όπως στο νέο Santa Fe.

Υπάρχει πολλές επιλογές σχετικά με τον εσωτερικό φωτισμό, τα χρώματα και τις επενδύσεις στην καμπίνα, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαρρυθμίσεις για τις πίσω σειρές των καθισμάτων: Στην επταθέσια διάταξη ή με περιστροφή 180 μοιρών προς τα πίσω για την διάταξη με 9 επιβάτες ή στην πιο πλήρη εκτέλεση όπου το Staria μπορεί να μεταφέρει έως και 11 επιβάτες!

Αργότερα, με τα πλήρη αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν τα τεχνικά στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και σε ποιες χώρες της Ευρώπης θα πωλείται.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!