NEA

Μετά την Beat και η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής

Μετά την Beat…και  η Περιφέρεια Αττικής με το Ραδιοταξί Kosmos 18300 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής

Η Κοινωνική αυτή Δράση αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής από 15 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου 2021, ατόμων με προβλήματα υγείας και κινητικότητας.

Η όλη διαδικασία των ραντεβού για τις μεταφορές θα γίνεται 24/7 από το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Kosmos 18300 και θα εξυπηρετεί τα άτομα με προβλήματα υγείας, που θα έχουν προκαθοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο και την παρατήρηση σας. Με χαρά, αν έχετε τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας που αναφέρετε, να μας την επισυνάψετε να την προβάλλουμε και στο Caroto.

  2. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από το 18300,καθώς ξεκίνησε από το taxiway 18300 θεσσαλονίκης ακολούθησε το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ COSMOS 18300 και έπειτα ανακοίνωσε η BEAT οτι θα ακολουθήσει την κίνηση αυτή.
    Οπότε διορθωστε την ανακοινωση σας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!