NEA

Οι Leclerc και Sainz ανακαλύπτουν τα όρια της Ferrari SF90 [video]

Σε μερικές ώρες οι δύο πιλότοι της Formula 1 ξεκινούν τα ελεύθερα δοκιμαστικά και όλοι ελπίζουμε σε μία ανταγωνιστική φετινή Ferrari.

Μέχρι να τους δούμε στην πίστα με τα μονοθέσια τους ας τους απολαύσουμε σε ένα βίντεο που έχει γυριστεί στην πίστα με δύο σαγηνευτικές Ferrari SF90.

O Charles Leclerc και ο Carlos Sainz οδήγησαν το supercar της Ferrari στην πίστα της Ίμολα. Στην κίτρινη ανοιχτή SF90 Spider βρίσκεται ο Leclerc και στη συνέχεια μπαίνει στο παιχνίδι και ο Sainz με μία SF90 Stradale με το πιο σπορ πακέτο Assetto Fiorano.

Και οι δύο φαίνεται να το διασκεδάζουν αφάνταστα, πιέζοντας στο όριο την πιο δυνατή Ferrari παραγωγής στην ιστορία. Υπενθυμίζεται πως το ιταλικό supercar εφοδιάζεται με τον twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα για μεικτή ισχύ στους 1.000 ίππους και ροπή στα 900 Nm.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!