ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Beat προσθέτει τα 2 νέα mega εμβολιαστικά κέντρα στις δωρεάν μετακινήσεις

Το Beat επεκτείνει την πρωτοβουλία της για τον εμβολιασμό και προσφέρει επιστροφή χρημάτων για διαδρομές προς και από τα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου εγκαινίασε 2 νέα mega εμβολιαστικά κέντρα στην Αττική, σε Περιστέρι και Ελληνικό, τα οποία η  Beat συμπεριλαμβάνει άμεσα στην πρωτοβουλία της. Η ενέργεια επεκτείνεται μάλιστα σε διάρκεια και θα ισχύει όλο τον Απρίλιο, συμβάλλοντας στην εκστρατεία εμβολιασμού για την πανδημία και στηρίζοντας τις  ευπαθείς ομάδες.

Πάνω από 5.000 οδηγοί είναι συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα της Beat και να μπορούν να μεταφέρουν τους επιβάτες για εμβολιασμό με ασφάλεια. Την παροχή μπορούν να λάβουν όλοι οι χρήστες της Beat εφαρμογής που μεταβαίνουν για εμβολιασμό Covid.

Πώς λειτουργεί

Η πρωτοβουλία αφορά διαδρομές προς και από τα εξής εμβολιαστικά κέντρα:

Αθήνα

  • Helexpo – Μαρούσι
  • Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
  • Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Θεσσαλονίκη

  • Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ (Περίπτερο 13)

Η παροχή αφορά επιστροφή της αξίας για δύο διαδρομές προς και από το εμβολιαστικό κέντρο -και έως δέκα ευρώ για κάθε διαδρομή, δηλαδή συνολικά έως είκοσι ευρώ ανά επιβάτη.

Ο επιβάτης θα πρέπει να καταχωρήσει στην Beat εφαρμογή του τον promo κωδικό “emvolio” και στη συνέχεια να ορίσει ως προορισμό ένα από τα παραπάνω σημεία-εμβολιαστικά κέντρα. Αντίστοιχα, κατά την επιστροφή προς το σπίτι του θα πρέπει να ορίσει ως σημείο επιβίβασης το εμβολιαστικό κέντρο. Με την ολοκλήρωση της κάθε διαδρομής, η αξία επιστρέφεται αυτόματα στον Beat λογαριασμό του επιβάτη (έως €10).

Αναλυτικές πληροφορίες  για την παροχή είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας: http://thebeat.co

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!