NEA

Porsche: H 911 GT3 δοκιμάστηκε για 5.000 χλμ. με συνεχώς 300 χλμ./ώρα!

Η γερμανική εταιρία το… τερμάτισε αφού στην μεγαλύτερη πίστα της Ευρώπης που βρίσκεται στο Nardo της Ιταλίας έκανε μια απίστευτη δοκιμή.

Έχουμε ακούσει για πολλά τεστ κατά την διάρκεια της εξέλιξης ενός αυτοκινήτου, αλλά αυτό που έκανε η Porsche είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικό είναι πως ο υπεύθυνος προγράμματος δοκιμών της Porsche, Thomas Mader, είπε πως η GT3 πέρασε πάνω από 22.000 ώρες σε απαιτητικά τεστ. Αλλά ένα ήταν πραγματικά εξαντλητικό!

Για την ακρίβεια η νέα 911 GT3 έκανε συνεχόμενους γύρους στην πίστα του Nardo επί 16 συνεχόμενες ώρες και σταματούσε μόνο για ανεφοδιασμό. Στην διάρκεια αυτής της δοκιμής κάλυψε περίπου 5.000 χιλιόμετρα με ταχύτητες περίπου στα 300 χλμ./ώρα! Κάπως έτσι εξακριβώθηκε η αξιοπιστία του boxer των 4,0 λίτρων που προέρχεται από την 911 GT3 R Cup έχοντας πολλές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!