NEA

Skoda: Νέα έκδοση Octavia Sportline και με 190 άλογα

H γνωστή έκδοση Sportline είναι πλέον διαθέσιμη και στην Octavia αναβαθμίζοντας σε… RS επίπεδα την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Παρόλο που δεν υπάρχει αύξηση ισχύος η έκδοση Sportline τοποθετείται κατά μία έννοια ανάμεσα στις συμβατικές εκδόσεις (είναι διαθέσιμη με όλες τις εκδόσεις) και την κορυφαία RS. Ωστόσο, υπάρχει μια νέα έκδοση 2.0 TSI με 190 ίππους που βρίσκεται κοντά στην RS και που συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και με κιβώτιο DSG. Προαιρετικά υπάρχει και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση DCC με 15 διαφορετικές ρυθμίσεις.

Για τις υπόλοιπες εκδόσεις Octavia το σύνολο εξοπλισμού Sportline δεν περιλαμβάνει αλλαγές στα μηχανικά μέρη και αφορά σε αναβαθμίσεις στα σημεία με στόχο να φαίνονται πιο σπορ. Όπως στην μάσκα με τα μαύρα περιγράμματα, στο διακριτικό σπόιλερ στο πίσω μέρος (στην έκδοση SW), στις αλουμινένιες μαύρες ζάντες 17 ιντσών (προαιρετικές οι 18 και 19 ιντσών) κ.α.

Φυσικά, την σπορ έκδοση της Octavia σηματοδοτούν και τα λογότυπα στο αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν διακοσμήσεις σε μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στο ταμπλό και σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα. Το σπορ τιμόνι έχει το λογότυπο Sportline ενώ ιδιαίτερα πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός. Όπως είπαμε η έκδοση Sportline θα είναι διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις Octavia.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.