ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Υβριδικά και τα παιδικά αυτοκίνητα….

H Matchbox λανσάρει μια νέα σειρά παιχνιδιών που βασίζονται σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα… σε μια προσπάθεια να καταστήσουν τις μινιατούρες πιο βιώσιμες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το πρώτο μοντέλο θα είναι μια έκδοση της Tesla Roadster, η οποία θα συνοδεύεται από παιχνίδια που βασίζονται σε αυτοκίνητα κατασκευασμένα από Nissan, Toyota και BMW.

«Παρουσιάζουμε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, όπως κάνει και η πραγματική αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε η Nuria Alonso, επικεφαλής του Matchbox μάρκετινγκ και πρόσθεσε ότι θα ήταν το πρώτο μοντέλο χυτό από 99% ανακυκλωμένα υλικά.

«Θέλαμε να συνεργαστούμε με την Tesla για να εμπνεύσουμε τα παιδιά ως μελλοντικούς οδηγούς του αύριο. Πιστεύουμε ότι οι γονείς τους θα λατρέψουν να δουν πώς τα παιδιά τους παίζουν με αυτοκίνητα που ενθαρρύνουν την περιβαλλοντική συνείδηση, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Η μάρκα Matchbox δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν 70 χρόνια και πωλάει περισσότερα από 40 εκατομμύρια χυτά οχήματα κάθε χρόνο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto