NEA

Honda SUV E:Prototype Concept: Όλο και πιο κοντά στο πρώτο ηλεκτρικό SUV

Στην Σαγκάη η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο που μας δείχνει μια ακόμη πιο κοντινή εκδοχή του EV που θα δούμε μέσα στη χρονιά. Αρχικά μόνο και βλέπουμε.

To πρωτότυπο που βλέπουμε είναι ένα πολύ ελκυστικό ηλεκτρικό που μας παραπέμπει σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο νέο HR-V. Η Honda δεν έχει δώσει προς το παρόν λεπτομέρειες για το σύστημα πρόωσης, αλλά έχει ήδη επιβεβαιώσει πως πάνω σε αυτό το concept θα βασιστεί το 1 από τα 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα λανσάρει η εταιρία στην Κίνα μέσα στην επόμενη πενταετία. Και με το boost που υπάρχει για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη θα μπορούσε να υπάρξει μια εκδοχή και για την αγορά της γηραιάς ηπείρου. Άλλωστε, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε και ένα EV της Honda κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Τώρα, σχετικά με το SUV E:Prototype Concept βλέπουμε μια σχετικά μίνιμαλ άποψη δίχως το μάλλον φλύαρο στιλ του Toyota bZ4X. Οι προβολείς είναι λεπτοί και ιδιαίτερα μικρά, ενώ υπάρχουν λωρίδες από LED που διατρέχουν όλη την μάσκα, χωρίς όμως να συναντώνται στο κέντρο της.

Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι αρκετά εντυπωσιακά, αν και η γενικότερη εικόνα είναι πιο απλή και μίνιμαλ από εμπρός. Προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα από το εσωτερικό του E:Prototype αν και η εταιρία υποστηρίζει ότι θα έχει ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με over the air ενημερώσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!