ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Nissan Leaf για το Λιμενικό Σώμα της Ιταλίας

50 αυτοκίνητα του ηλεκτρικού μοντέλου της Nissan, θα τεθούν στην υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος  για την προστασία θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών, σε όλη την Ιταλία

Τα Nissan LEAF του ιταλικού Λιμενικού Σώματος,  θα χρησιμοποιηθούν από την Ακτοφυλακή για δραστηριότητες περιπολίας στην ξηρά, καθώς και για την υποστήριξη της επιτήρησης 31 θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών, όπως το Portofino, το πάρκο του κάστρου Miramare, την νήσο  Favignana, το πάρκο της La Maddalena και τα νησιά Tremiti. Το συγκεκριμένο εγχείρημα που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικολογικής Μετάβασης της Ιταλίας, αποτελεί μέρος του εθνικού σχεδίου για την απανθρακοποίση της χώρας και για τη Nissan μεταφράζεται σε ένα ακόμα  παράδειγμα που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας του αέρα.

Ο Marco Toro, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Italy, δήλωσε: “Η Nissan έχει μακρά εμπειρία στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας και το LEAF, χάρη στις μηδενικές εκπομπές και τις προηγμένες τεχνολογίες του, είναι το ιδανικό όχημα για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με  την προστασία των θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών. Επιπλέον, το LEAF είναι το μοντέλο ορόσημο για την Nissan στην κατεύθυνση της αειφόρου κινητικότητας  με πάνω από 10 χρόνια ιστορίας, που σύντομα θα ενώσει τις δυνάμεις του  με το Ariya, το πρώτο 100% ηλεκτρικό coupe crossover της Nissan.”

Με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το τελευταία γενιάς LEAF είναι εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου  να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας. Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα και με ευκολία. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό.

Το Nissan LEAF, μπορεί τώρα να αποκτηθεί, με το πρόγραμμα το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που πρόσφατα θέσπισε η κυβέρνηση, σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500€ για την έκδοση με την μπαταρία των 40Kwh (συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή  και στην απόσυρση παλαιού οχήματος).  Επιπλέον, η Nissan προσφέρει για την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της το πακέτο “EV 4 ALL”, κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/offers/ev-4-all. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!